Handelsbetingelser for Bogmanden

Det faktuelle om Bogmanden

Bogmanden
Skuldelevvej 29C
4050 Skibby
CVR-nr. 43429302
[email protected]
Mobil: 2249 1237

Betalingsvilkår

Bogmanden.dk modtager betaling via VISA/Dankort, Visa eller Mobilepay. Beløbet trækkes først når varen er afsendt. Alle køb foregår som forudbetalinger. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt bogmanden.dk, da alle data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede i vores betalingssystem. Alle ordrer modtages med forbehold for, at bogen allerede kan være solgt. 

De angivne priser er inklusiv moms. Alle brugte bøger sælges efter de særlige regler for brugtmoms, der ikke er fradragsberettiget. Du ved det godt, men for at være helt tydelig: varerne på bogmanden.dk er brugte, og du kan som kunde derfor ikke forvente at varerne du køber, er som nye. Varernes eventuelle fejl og mangler er forsøgt beskrevet så præcist som muligt i tekst, ligesom der er taget fotos af varen. Farver og tone på fotos kan afvige fra virkeligheden. 

Leveringsvilkår

Levering sker normalt inden for 1-3 hverdage. Ved køb varer for 400,- kroner og derover, er der fri levering til nærmeste pakkeshop. Alt dette gælder kun indenfor Danmarks grænser. Du er meget velkommen til at kontakte os via mail, for at få et tilbud på fragt til udlandet.

Hvis du opgiver forkert adresse i forbindelse med indgåelse af ordren, er det udelukkende dig selv, der må bære de ekstraomkostninger, der er forbundet med en eventuel ekstraforsendelse af den bestilte vare, ligesom det er for dit eget ansvar, hvis den bestilte ordre bortkommer, som følge af en forkert oplyst adresse fra din side.

Hvis forsendelsen forsvinder for det valgte fragtselskab, selvom du har oplyst korrekte informationer, får du naturligvis dine penge tilbage både for varen og forsendelsesudgifterne.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har modtaget varen. Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du underrette os om, at du har fortrudt aftalen, gerne per mail eller telefonisk. Fortryder du købet indenfor den lovfastsatte frist på 14 dage, har du herefter yderligere 14 dages frist førend varen skal være returneret til os. Ved en fortrydelse, skal varen være i væsentlig samme stand, som da den blev fremsendt til dig, for at du får det fulde købsbeløb refunderet. Returner gerne i den originale emballage eller anden forsvarlig emballage.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen, uden at have aftalt det med os først.

Ved en returnering på grund af fortrydelse af købet, er det altid dig, der bærer den fulde udgift ved de omkostninger, der er en følge af returneringen, uden undtagelse. 

Varen skal returneres til denne adresse eller nærmeste pakkeshop:

Bogmanden
Skuldelevvej 29C
4050 Skibby

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Og det gør vi naturligvis først, når vi har modtaget varen.

Reklamationsret

Du har efter Købeloven altid 24 måneders reklamationsret på en vare, også selvom den er brugt. Det betyder at du 24 måneder efter købet af din vare, kan reklamere over fejl eller mangler ved den købte vare, under forudsætning af, at disse fejl og mangler ikke er forårsaget af forkert brug eller anden skadevoldende adfærd fra din side. Hvis du vil påberåbe dig retten til at reklamere, skal det foregå indenfor en rimelig tidsfrist efter fejlen eller manglen er konstateret.

Hvis du i forbindelse med købet er blevet gjort opmærksom på fejl og mangler ved varen, kan du ikke senere påberåbe dig disse fejl som en reklamationsberettiget grund til at ville enten ophæve købet. Hvis du derimod ikke er blevet oplyst om fejl eller mangler, kan der muligvis være en reklamationsberettiget grund til enten ombytning, reparation eller annullering af handlen.

Efter at du har indgivet reklamationen, og der er opnået enighed om at reklamationen er berettiget, betaler bogmanden.dk for rimelige fragtomkostninger, du må afholde for at fremsende varen retur til os. Vi forbeholder os ret til at vurdere den opståede fejl eller mangel, og tilbyde enten penge retur, et afslag i prisen eller en ombytning.

Klagemulighed

Vi håber naturligvis vi kan løse reklamationer og klager i mindelighed sammen med dig, men skulle det komme dertil, kan du klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos bogmanden.dk til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

smartphone
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram