Om bogmanden

Bogmanden elsker at servicere bogelskere med fysiske bøger. 
Det er vildt vigtigt at vi bevarer vores kulturarv, dels fordi det bare er en helt anderledes taktil oplevelse at sidde med en fysisk bog: dens materialer, dens udsmykning, dens dufte, dedikationer, exlibris og andre spor efter tidligere ejere. 
Dels fordi der findes rigtig mange titler, som ikke findes digitalt; de kan naturligvis lånes på biblioteket, men der skal også være mulighed for at man selv kan eje et fysisk eksemplar. 
Og dels fordi vi skal passe på miljøet og bruge jordens ressourcer med omtanke, og rigtig, rigtig mange bøger er i alt for god stand til bare at blive smidt ud, de kan sagtens læses og bruges. 

Derfor er det Bogmandens mission at finde nye hjem til så mange bøger som muligt, også selvom der findes alternativer til den trykte bog. Jeg kan ikke gøre det uden din hjælp, så jeg håber du vil hjælpe mig ved at forære eller sælge dine brugte bøger til mig og købe bøger af mig. Kontakt mig gerne, hvis du står og skal afhænde en bogsamling. 

Bogmanden er et online-antikvariat, så der findes ikke et fysisk antikvariat, man kan besøge. Der er naturligvis mulighed for efter aftale at afhente købte bøger eller aflevere bogsamlinger. 

Bag Bogmanden står Linse Daugaard. 

Jeg har et livslangt kærlighedsforhold til at samle på bøger og læse både fag- og skønlitteratur. Det kan du læse meget mere om på min blog Bogstavsamleren. 

Jeg er årgang 1967, bor sammen med min skønne hustru, fotografen Pia Daugaard, og vores hunde og kattene Rosa og Olga i Skibby. 

Jeg har i mere end tre årtier arbejdet i forskellige stillinger i film- og mediebranchen, blandt andet hos Danmarks Radio, Den Danske Filmskole og Zentropa Film. 

Senest har jeg været redaktør for sociale medier på et større nordjyske dagblad.
Handel med antikvariske bøger har været min weekendhobby siden 2017, men da jeg i coronaåret 2020 blev fyret i en større sparerunde, besluttede jeg mig for at forfølge min drengedrøm, og springe ud som professionel antikvarboghandler under navnet: Bogmanden. 

Jamen, ”Linse” er da et pigenavn, burde du ikke hedde ”Bogkvinden”??? Mange, der ikke kender eller har mødt mig, tror instinktivt jeg er en kvinde, for ”Linse” opfatter de som et kvindenavn. Det er muligvis på grund af min navnesøster på Bryggen, jeg ved det ikke. Men hende havde jeg aldrig hørt om, da jeg tilbage i slutfirserne blev ”døbt” Linse af en god ven, og jeg er altså af hankøn. Så ved du det 😊

smartphone
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram